Τα πιo διάσημα πόδια!

Ατελείωτα ή μη αρκετά είναι εκείνα που όχι μόνο δεν περνούν απαρατήρητα, αλλά σκανδαλίζουν τον ανδρικό πληθυσμό στη θέα τους. Οι σταρ το γνωρίζουν και φροντίζουν να τα επιδεικνύουν με χάρη. Εξάλλου, για πολλές είναι το δυνατό τους σημείο. Και όχι άδικα...
Ας γνωρίσουμε, λοιπόν, τα δέκα πιο σέξι πόδια του παγκόσμιου lifestyle...

1. ΣΑΡΛΙΖ ΘΕΡΟΝ
Τι να πει κανείς εδώ; Τα πόδια της Σαρλίζ Θερόν είναι ο ορισμός των… ατελείωτων ποδιών. Και συμφωνούν όλοι σε αυτό, αφού δεν υπάρχει περίπτωση να μην εμφανισθεί με μίνι και όλοι να χαζεύουν τα πανύψηλα πόδια της.

2. ΤΖΕΝΙΦΕΡ ΑΝΙΣΤΟΝ
Πολύ τυχερός άνδρας τελικά, ο Μπραντ Πιτ. Νυν και πρώην φιγουράρουν στη δεκάδα με τα ωραιότερα και πιο σέξι πόδια. Αν και η πρώην σύζυγος, Τζένιφερ Άνιστον μετά το διαζύγιο της με τον Πιτ άρχισε να αποκαλύπτει τις χάρες της και μάλιστα πολλές φορές με προκλητικό τρόπο. Ωστόσο, τα πόδια της πράγματι είναι από τα καλύτερα του Χόλιγουντ.

3. ΑΝΤΡΙΑΝΑ ΣΚΛΕΝΑΡΙΚΟΒΑ
Εδώ, οι Έλληνες έχουν προσωπική άποψη για τα πόδια της Αντριάνα Σκλεναρίκοβα, που είναι διάσημα ανά την υφήλιο ως τα πιο «μακριά πόδια της showbiz». Συμφωνούμε και επαυξάνουμε, αφού ουκ ολίγες φορές τα θαυμάσαμε στις κερκίδες των ελληνικών γηπέδων.

4. ΚΑΪΛΙ ΜΙΝΟΓΚ
Απόδειξη ότι «τα ακριβά αρώματα μπαίνουν σε μικρό μπουκαλάκι» είναι η Κάιλι Μινόγκ, η οποία μπορεί να μετράει μόλις… 1 και 53 πόντους ύψος, όμως, τα πόδια της είναι από τα ωραιότερα και πιο σέξι, ενώ η ίδια φροντίζει να τα κάνει να φαίνονται… ατελείωτα.

5. ΑΝΤΖΕΛΙΝΑ ΤΖΟΛΙ
Από τα πιο ωραία και σέξι πόδια του Χόλιγουντ διαθέτει η Αντζελίνα Τζολί, η οποία τα τελευταία χρόνια φροντίζει να τα επιδεικνύει σε κάθε δημόσια εμφάνιση της. Τυχερός ο Μπραντ Πιτ, δεν το συζητάμε.

6. ΚΑΜΕΡΟΝ ΝΤΙΑΖ
Ώρες ατελείωτες έχει περάσει δαμάζοντας τα κύματα, είναι δυνατόν η σέρφερ, Κάμερον Ντιάζ να μην έχει από τα πιο γυμνασμένα και καλλίγραμμα πόδια της showbiz; Και είναι και ατελείωτα…

7. ΣΚΑΡΛΕΤ ΓΙΟΧΑΝΣΟΝ
Στην ίδια κατηγορία με την Μπιγιονσε ανήκει και η νεαρή σταρ του Χόλιγουντ, Σκάρλετ Γιόχανσον. Όλα τα σημεία του σώματος της είναι δυνατά και από αυτό δεν θα μπορούσαν να ξεφύγουν και τα πόδια της, καθώς και οι πλούσιες καμπύλες της.

8. ΜΠΙΓΙΟΝΣΕ
Διάσημη για το πλούσιο μπούστο και τις καμπύλες, διάσημη και για τα ωραία της πόδια είναι η Μπιγιονσέ, η οποία αποδεικνύει ότι μία γυναίκα μπορεί να είναι σέξι, χωρίς να είναι υπερβολικά αδύνατη.

9. ΖΙΖΕΛ
Τα πόδια της Ζιζέλ έχουν διχάσει κόσμο. Άλλοι τα θεωρούν υπερβολικά αδύνατα, σχεδόν… ξεϊγκλοτα και άλλοι απλά… θεϊκά. Εμείς, πάλι, τα θεωρούμε τα ένατα καλύτερα πόδια της showbiz.

10. ΤΙΝΑ ΤΑΡΝΕΡ
Αναρωτιέσαι τι θέλει μία «γιαγιά του Ροκ» στη δεκάδα με τα δέκα πιο σέξι πόδια; Τς, τς. Η θέση είναι καθαρά τιμητική, αφού η Τίνα Τάρνερ τον καιρό που μεσουρανούσε στη ροκ σκηνή είχε τα ωραιότερα και πιο προκλητικά πόδια.

ESPRESSAKIA newsroom



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...