Η Αλίκη Μίλαντ εξηγεί στο espressakia πώς σκέφτεται μια γυναίκα και δε φοράει σουτιέν…

Πολλές γυναίκες, το υποστηρίζουν ή όχι, κυκλοφορούν χωρίς σουτιέν. Εκτός από το σπίτι τους, το κάνουν ακόμη και στο εργασιακό τους περιβάλλον. Πώς σκέφτεται μια γυναίκα και επιλέγει τελικά να κυκλοφορήσει χωρίς σουτιέν;
Η Αλίκη Μίλαντ είναι μια από αυτές τις γυναίκες. Επιλέγει συχνά να κυκλοφορήσει χωρίς να φορέσει σουτιέν. Σπάνια τυχαία. «Κυκλοφορώ χωρίς να φοράω σουτιέν αρκετές φορές», λέει στο espressakia.blogspot.com και μας εξηγεί το λόγο: «Νιώθω πιο σέξι έτσι αλλά μπορώ κιόλας να το υποστηρίξω».
Το μοντέλο είναι υπέρ μιας τέτοιας κίνησης από την πλευρά των γυναικών, αρκεί… «Αρκεί να είναι ωραίο το θέαμα. Είμαι υπέρ αυτών των γυναικών αλλά να έχουν ένα καλό και σέξι στήθος. Μην είναι αντιαισθητικό το θέαμα». Ξέρει πως μια γυναίκα που δε φοράει σουτιέν τραβάει περισσότερο τα βλέμματα των αντρών. «Φυσικά με κοιτάνε όταν δε φοράω σουτιέν αλλά με κοιτάνε έτσι κι αλλιώς. Δεν το κάνω για να προκαλέσω, το κάνω γιατί μου αρέσει και νιώθω η ίδια καλά», λέει με χαμόγελο στο espressakia.blogspot.com.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...